Parken en Accommodaties

Algemeen

Film Emslandermeer

Random Foto's

Strandslag Juliana
Met het strand en de zee in uw achtertuin wordt het een heerlijke vakantie op Strandslag Juliana. Het park beschikt over een groot aantal faciliteiten, zodat jong en oud zich hier eindeloos kan vermaken.
Park hoogtepunten
• Strand op loopafstand
• Diverse sport- en spelactiviteiten aanwezig
• Wokrestaurant op park, met terras aan water

Omschrijving
Met het strand en de zee in uw achtertuin wordt het een heerlijke vakantie op Strandslag Juliana. Het park beschikt over een groot aantal faciliteiten, die toegankelijk zijn voor zowel de gasten van het bungalowpark als de gasten van de appartementen. Jong en oud kan zich hier eindeloos vermaken. Zo zijn er bowlingbanen, een midgetgolfbaan, speeltoestellen en een wokrestaurant op het park aanwezig.

Bij de receptie is het mogelijk om fietsen en bolderkarren te huren, waarmee u via de vele wandel- en fietsroutes de duinen kunt verkennen. De duinenrij tussen Bergen en Den Helder, een uniek natuur- en recreatiegebied, is zeker een fietstocht waard.

Breng ook eens een bezoek aan het veelzijdige eiland Texel, u zult een prachtige dag tegemoet gaan.
Accommodaties
Indeling: woonkamer met slaapbank, keuken met vaatwasser en magnetron.. Badkamer met wastafel, toilet en douche. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.

Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):
- accommodatienummer
- huisdiervrij of huisdier toegestaan
- rookvrij of roken toegestaan
- combimagnetron
- dvd-speler
- sfeerhaard
- 1e etage
- 2e etage
- 3e etage
- balkon (open)
In het appartementencomplex bevinden zich twee liften. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats tegenover het appartementencomplex. De inrichting/indeling van de appartementen kan onderling verschillen.

Voor strand- en zeeliefhebbers is Strandslag Juliana een ideale locatie, aangezien de brede en schone stranden op circa 400 meter van het park liggen! Het is hier vier seizoenen lang volop genieten. In het voorjaar zult u versteld staan van de kleurenpracht van de bloeiende bollenvelden. In de zomer kunt u hier genieten van lekkere lange stranddagen welke u kunt afsluiten bij het wokrestaurant op het park, dat beschikt over een terras aan het water. In de herfst en in de winter kunt u lekker uitwaaien en lange strandwandelingen maken. Mogelijkheden te over voor een veelzijdige vakantie, waar natuurlijk ook voldoende ruimte overblijft om te genieten van het ruisen van de zee, het zand onder uw voeten en de ondergaande zon…
  View this article in PDF format Print article Send article

Navigate through the articles
Previous article Recreatiepark De Veldkamp Bungalowpark It Wiid Next article