Parken en Accommodaties

Algemeen

Film Emslandermeer

Random Foto's

Recreatiepark De Veldkamp
Recreatiepark de Veldkamp ligt midden op de Veluwe in Epe in de provincie Gelderland. Natuurliefhebbers genieten volop in natuurreservaat Het Wisselse Veen.

Parkomschrijving
Op de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, bevindt zich dit sfeervolle vakantiecomplex. Recreatiepark De Veldkamp ligt in het plaatsje Wissel, gemeente Epe, direct aan de rand van het natuurreservaat "Het Wisselse Veen". Recreatiepark de Veldkamp beschikt over een pannenkoekenboerderij en een verwarmd openluchtzwembad voor kinderen met een kleine glijbaan. Tevens is er een jeu-de-boules gelegenheid.
Voor een avondje uit eten bent u in de authentieke pannenkoekenboerderij (met terras) naast recreatiepark De Veldkamp van harte welkom. U heeft keuze uit maar liefst 80 soorten pannenkoeken, allen gebakken op ambachtelijke wijze.

Nu ook broodjesservice op de Veldkamp
Vooruit bestelde broodjes kunnen vanaf 8.30 uur bij de receptie worden afgehaald. Heerlijk om versgebakken broodjes bij het ontbijt te hebben.Op de Veldkamp zijn houten chalets genaamd woodgalows beschikbaar. De woodgalows hebben allemaal een complete uitrusting voor een gezellig en aangenaam verblijf/vakantie op de Veluwe.

Omgeving
Natuurliefhebbers zijn in de omgeving van Recreatiepark De Veldkamp aan het juiste adres. Het Wisselse Veen grenst direct aan het park en u vindt er de prachtigste wandel- en fietsroutes waarbij u langs de mooiste plekjes komt. Vanuit het Recreatiepark de Veldkamp maakt u gemakkelijk uitstapjes op de altijd mooie Veluwe: de uitgestrekte bossen en heidevelden, winkelstad Apeldoorn, De Apenheul, Paleis het Loo en dierentuin Burgers Zoo, het ligt allemaal binnen handbereik.
Daarnaast vindt u in de omgeving pittoreske dorpjes zoals Epe, Vierhouten en Elspeet. Struin hier door de gezellige straatjes en strijk neer voor een lekker drankje op één van de terrassen. Breng ook eens een bezoek aan Dierenpark Wissel in Epe! Bewonder de flamingo’s, dwergnijlpaarden en kijk naar de kunstjes van de gekke apen. Wilt u een museum bezoeken? Dan is het Streekmuseum in Epe een aanrader. Dit museum is gevestigd in een oude Saksische boerderij en geeft een goed inzicht in het boerenleven van de vorige eeuw. U ziet klederdrachten en ook kunt u vele wisseltentoonstellingen bezoeken.

Accommodaties
* 4-persoons Woodgalows Merel Wellness de Luxe met Finse combisauna
* 4-persoons Merel Wellness Comfort met Finse sauna
* 4-persoons Merel Comfort sportief & kindvriendelijk
* 6-persoons Woodgalows Lijster Comfort

Alle chalets zijn voorzien van Wifi (tegen betaling).


Op het park vindt u de volgende faciliteiten:
  • Zwembad voor kinderen
  • Speeltuin
  • Jeu-de-boules
  • Pannenkoekenrestaurant
  • Fietsverhuur e.d.
  • Broodjesservice

  View this article in PDF format Print article Send article

Navigate through the articles
Previous article Eifelpark Kronenburger See (Duitsland) Strandslag Juliana Next article