Parken en Accommodaties

Algemeen

Film Emslandermeer

Random Foto's

Vakantiepark Stelleplas
Vrijstaand houten 4-persoons of 6-persoons Fins Chalet op Zeeuwse camping. Opp. ca 50 m2. Woonkamer met comfortabel zitmeubilair en een open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Afhankelijk van aantal personen 2 of 3 slaapkamers. Parkeerplaats bij chalet.

Parkomschrijving
Vakantiepark Camping Stelleplas gelegen op Zuid-Beveland in Zeeland. Andere recreatieve voorzieningen zoals het restaurant Brasserie Stelleplas zijn aanwezig. Het restaurant beschikt o.a. over een zeer mooi en ruim terras aan de zoetwaterplas de Stelleplas. Hier kunt u uitstekend vissen op karper, brasem, snoekbaars, aal en blankvoorn (visvergunning te verkrijgen bij de receptie). Nabij het bungalowpark en camping zijn verschillende in- en outdoorvoorzieningen aanwezig. Direct naast het park en camping ligt het gemeentelijk verwarmd openlucht zwembad, het zwembad heeft twee zwembekkens, een apart kleuterbadje, een 40 meter lange waterglijbaan en duikplanken. Ook worden er zwem- en snorkellessen gegeven.

Accommodaties
Op de camping hebben wij 4- én 6-persoons houten Woodgalows in de verhuur. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Alle chalets beschikken over een tv, gaskachel en een verzorgde tuin met terras/veranda met tuinmeubilair en parasol. Verder zijn ze huisdiervriendelijk. Bij het chalet is een parkeerplaats beschikbaar.
Ook hebben we 2 losse (camping)plaatsen in de verhuur. Zie de overnachtingstarieven.
Omgeving
Zeeland wordt gekenmerkt door kleine polders met mooie dijken en talloze binnendijken in een zeer mooi en open landschap. De Zak van Zuid-Beveland is gelegen aan de rand van het Nationaal Landschap wat als een zeer waardevol cultuurelement wordt aangemerkt. Midden in dit afwisselende landschap is de Buitenplaats Hof van Zeeland met vakantiebungalows en 3*** Camping Stelleplas gelegen. Verder vindt men hier de bloemendijken bij Nisse, de schaapskudde te Heinkenszand zie www.zeeuwseschaapskudde.nl en het historisch museum in Goes www.historischmuseumdebevelanden.nl . Het Noordzeestrand is vanaf het park en camping binnen een klein half uur met de auto bereikbaar.In de directe omgeving liggen de leuke steden Zierikzee, Middelburg en Goes die garant staan voor mooie authentieke binnensteden met veel historische gevels. Verder zijn er vele uitstapjes te ondernemen o.a. naar het Veerse Meer met het stadje Veere, het watersportgebied voor windsurfers, zeilers e.d.

Stoomtrein Goes
Een rit met de stoomtrein van Goes via Kwadendamme naar het pittoreske dorpje Hoedekenskerke brengt u terug naar het verleden: de spoorwegen van de jaren `30.
De spoorlijn van de Stoomtrein Goes-Borsele doorkruist het mooie Zeeuwse landschap. Gezeten op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en de 2e klasse geniet u van een ontspannen treinreis in een nostalgische sfeer. Op een aantal dagen (paars en blauw in de dienstregeling) rijdt ook de nieuwe nostalgische motorwagen. Deze stopt behalve in Goes, Kwadendamme en Hoedekenskerke ook op de heropende stations `s-Gravenpolder, `s-Heer Abtskerke, Nisse en Baarland.

Zie voor meer informatie www.destoomtrein.nl

Laat Zeeland zien
Op deze website vindt u een realistisch en gevarieerd beeld van onze provincie. Toeristen kunnen hier ervaren wat Zeeland te bieden heeft. De Provincie ontwikkelde samen met Zeeuwse bedrijven, instellingen en creatieven een nieuwe promotieaanpak: Zeeland, echt waar. Centraal daarbij staat het DNA van Zeeland, dus datgene wat Zeeland écht is.Op het park vindt u de volgende faciliteiten:

 • Restaurant, café
 • Snackbar
 • Recreatieruimte
 • Terras
 • Zwembad
 • Waterglijbaan
 • Peuterbad
 • Zonneweide
 • Jeu de Boules
 • Speelveld
 • Speeltuin
 • Vissteiger
 • Recreatie-eiland  View this article in PDF format Print article Send article

Navigate through the articles
Previous article Bungalowpark It Wiid Resort Duynzicht Next article